XNSPY. Cum să spionezi foarte simplu telefoanele Android

Data: 19/02/2017 | Autor: .

xnspy

Te-ai întrebat vreodată ce face copilul tău când stă cu telefonul în mână? Unde merge, cu cine discută, pe ce site-uri intră pe internet? Suferi de gelozie, vrei să afli ce face prietenul, iubita, nevasta, soţul, prietena, unde merg, cu cine discută, ce email-uri primesc? Sau poate că vrei să afli ce fac angajaţii tăi pe telefoanele de serviciu. Pentru toate acestea există un software special, intitulat XNSPY, relatează GadgetReport.ro

Potrivit studiilor de specialitate, 40% dintre copii nu spun adevărul despre cum îşi petrec ziua. Un motiv de îngrijorare pentru părinţi, mai cu seamă că accesul la tehnologie, la smartphone-uri şi tablete, vine cu pericole pe măsură (pedofili, aplicaţii capcană, accesul la aplicaţii cu plată etc.). Statisticile arată, de exemplu, că 39% dintre adolescenţi îşi trimit fotografii nud pe aplicaţiile de mesagerie.

XNSPY 2Pentru a preîntâmpina situaţii nedorite,  aplicaţia poate fi o soluţie. Îţi monitorizezi copiii şi, astfel, eşti tot timpul la curent cu ce se ocupă. Aplicaţia este considerată de dezvoltatorii ei drept cel mai avansat software de monitorizare de pe piaţă.

Aplicaţia este disponibilă pentru telefoanele cu Android.

Cum funcţionează?

Aplicaţia se descarcă de pe site-ul oficial şi se instalează pe telefonul ţintă. Din momentul în care devine activă, o să înceapă să monitorizeze apelurile, contactele şi fişierele multimedia (fotografiile de pe Instagram, Tinder, video, paginile accesate pe internet etc).

Aplicaţia monitorizează inclusiv email-urile, SMS-urile, mesajele de pe WhatsApp, Viber, Facebook Messenger şi Skype, dar şi datele de geolocaţie (unde se află utilizatorul telefonului, ce traseu a urmat etc.).

Aplicaţia înregistrează toate apelurile dar şi sunetul ambiental, şi este capabilă să lanseze alerte în funcţie de cuvinte cheie, contacte sau locuri pe care le predefineşti.

Cu alte cuvinte, monitorizează tot ce se întâmplă pe telefon şi unde se deplasează posesorul lui, iar datele le urcă pe un site securizat, unde poţi afla toate informaţiile care te intersează.

Dezvoltatorii spun că toate datele sunt securizate, iar accesul se realizează doar pe bază de parolă.

Pro şi contra !

XNSPY 3Dezvoltatorii afirmă că aplicaţia nu poate fi detectată de utilizatorul telefonului sau a tabletei. Cu alte cuvinte, acesta nu îşi va da seama că este monitorizat.

Pentru a afla ce fac copiii, pare a fi o aplicaţie foarte bună. Eşti la curent tot timpul cu ce fac aceştia, unde merg, ce fac, ce caută pe internet, ce prieteni au, despre ce vorbesc etc.

XNSPY 4Vei afla, astfel, amănunte despre personalitatea lor, despre pasiuni, despre dorinţe, vei putea anticipa pericolele şi vei putea să îţi adaptezi reacţiile, faptele, în aşa fel încât educaţia lor să urmeze un traseu optim.

Aplicaţia este bună şi dacă ai adolescenţi. Cum vârsta îi face să fie secretoşi, vei afla uşor, fără să ştie, câteva lucruri importante despre viaţa lor pe care, în multe cazuri, nu ţi le împărtăşesc.

Aplicaţia XNSPY este optimă şi pentru angajatorii care se tem că salariaţii săi pierd vremea la serviciu sau deconspiră secrete de muncă. Iar pentru cei geloşi, poate fi o soluţie care să le confirme sau să le spulbere aşteptările.

Există, bineînţeles, o graniţă extrem de subţire între aspectele pozitive şi cele negative.

Să îţi spionezi copiii, prietenul, iubita, nevasta, soţul, prietena, unde merg, cu cine discută, ce email-uri primesc, ce fac angajaţii tăi pe telefoanele de serviciu, astfel de „curiozităţi” pot avea efecte de bumerang.

Dacă nu ai discernământul necesar, dacă foloseşti informaţiile discreţionar, dacă nu judeci înainte să acţionezi, te poţi trezi într-o postură negativă, asta mai cu seamă dacă „ţinta” află că o spionezi.

Aşa că sfatul nostru este să folosiţi astfel de programe cu mare atenţie, conştienţi fiind de impactul violării intimităţii celor din jurul vostru.

Aplicaţia o puteţi cumpăra de pe site-ul oficial,  la preţuri între 8,33 dolari şi 12,49 dolari pe lună, în funcţie de versiune.