Yirego Drumi. A aparut masina de spalat mobila

Data: 29/04/2015 | Autor: .

Yirego Drumi. A aparut masina de spalat mobila

Start-up Yirego a lansat prima masina de spalat mobila. Yirego Drumi iti permite sa iti speli rufele oriunde, in masina, la birou sau in vacanta.

Masina de spalat Yirego Drumi are dimensiunile 15″ x 15″ x 22″ şi o capacitate de 5 litri, astfel ca vei putea pune inauntru destul de multe haine. Vorbim in general de lenjerie, tricouri, rochii, camasi si alte produse de dimensiuni reduse.

Masina are un mecanism ingenios care iti permite sa o pornesti prin apasarea unui singur buton. Cu Drumi poti sa speli simultan cu trei tipuri de detergenti, solutii si agenti de inalbire, astfel ca rufele tale urmeaza sa iasa foarte curate.

Mai mult chiar, cei de la Yirego afirma ca masina de spălat mobilă consuma cu 80% mai putin detergent decat cele obisnuite si are inclusiv un ciclu de spalare de numai 5 minute.

Masina de spalat Drumi poate fi precomandata la pretul de 129 de dolari. Produsul celor de la Yirego va ajunge in magazine in luna iulie 2016.

Toate detaliile le aflati de pe site-ul oficial, de unde puteti face si comanda. Cum functioneaza Yirego Drumi, vedeti in clipul video de mai jos.