Zuckerberg, actor intr-o reclama pentru Facebook Home (VIDEO)

Data: 15/04/2013 | Autor: .

facebook-launchday

Facebook a lansat o noua reclama TV pentru interfata Facebook Home. In noul spot joaca o parte din angajatii companiei in frunte cu insusi CEO-ul Mark Zuckerberg. Clipul, intitulat „Launch Day”, a fost filmat in birourile Facebook din Menlo Park, California.

Reclama insista pe ideea ca noua interfata te transpune intr-o alta lume, in care iti impartasesti experientele de viata cu prietenii de pe Facebook.

Clipul, lansat acum doua zile, a atras deja peste jumatate de milion de vizualizari pe youtube.

Alte doua clipuri de promovare Facebook Home le puteti vedea aici.

Noul program este disponibil deja in Statele Unite, prin Google Play. In Romania nu a ajuns inca decat un update care vine cu foto-icon-urile prietenilor pe desktop. Toate functiile Facebook Home ar urma sa fie disponibile si la noi in zilele urmatoare.

Trebuie precizat ca nu orice telefon este compatibil cu Facebook Home. Numai utilizatorii de HTC One X, HTC One, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note 2 vor putea sa-si instaleze suita de aplicatii sociale.

De asemenea, Facebook Home este compatibil cu versiunile de Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Jelly Bean 4.1 si 4.2.

Pentru a folosi aplicatia Facebook Home, utilizatorii trebuie sa aiba instalat Facebook si Facebook Messenger. De asemenea, utlizatorii trebuie sa fie de acord cu „Facebook Intent“, un mecanism care asigura functionarea Facebook Home cu Android.

Dupa toti pasii acestia au fost urmati, utilizatorii vor avea acces la Cover Feed, Chat Heads si notificarile de pe ecranul principal.

Cum arata noua interfata si cum se foloseste aflati din clipul video de mai jos.