Zuckerberg atacă Apple! Pregăteşte lansarea Facebook Music

Data: 9/07/2015 | Autor: .

facebook music

După ce Apple a lansat recent serviciul muzical de streaming Apple Music, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook nu a stat cu mâinile în sân şi a comandat dezvoltarea propriului serviciu muzical. Cu Facebook Music vom putea sta pe reţeaua socială şi în acelaşi timp să ascultăm ce muzică ne place, gratuit!

Acesta va fi, de altfel, potrivit experţilor, principalul atuu al Facebook Music în raport cu concurenţa de la Apple şi Spotify. Mark Zuckerberg vrea ca noul serviciu muzical să fie gratuit, astfel că orice utilizator al reţelei de socializare să poată asculta piesele pe care şi le doreşte.

Pentru artişti nu va fi nicio problemă, pentru că Facebook îi va plăti după modelul Youtube.

Potrivit jurnaliştilor de la Music Ally, cei de la Facebook lucrează în prezent la dezvoltarea platformei care va aduce conţinutul muzical la un nivel calitativ de top.

Mark Zuckerberg a avut întotdeauna o înclinaţie spre muzică. În vremea când se afla la Harvard, a dezvoltat serviciul Synapse Media Player. Aplicaţia era gândită să inveţe obiceiurile utilizatorilor, să le înţeleagă gusturile muzicale şi să le recomande piese noi.

Nu se ştie când va lansa Facebook noul serviciu de streaming muzical, însă nu este exclus să îl vedem până la sfârşitul acestui an.