10 aplicatii Android pe care trebuie să le ai in telefon

10 aplicatii Android pe care trebuie să le ai in telefon

Daca vrei sa foloseşti telefonul mobil şi la altceva decât pentru apeluri şi navigat pe Facebook, îţi prezentăm câteva dintre cele mai cunoscute şi populare aplicaţii Android gratuite.  Îţi vor transforma gadgetul într-un obiect mult mai util decât până acum, relatează GadgetReport.ro.

Zedge – Aplicatia iti permite sa descarci si sa instalezi wallpaper-uri si tonuri de apel pentru smartphone-urile cu Android.

SoundHound/Shazam – Daca auzi o melodie care iti place dar nu stii cum se numeste si cine o canta, aceste aplicatii iti prezinta toate informatiile. Le gasesti pe Google Play.

TubeMate – Aplicaţia transformă clipurile de pe YouTube în mp3-uri pentru smartphone.

ES File Explorer – Cu aceasta aplicatie poti naviga in fisierele si directoarele din telefon pentru a copia, muta, redenumi fisiere sau directoare. Iti permite inclusiv sa copiezi fisiere de pe PC pe telefon.

DEX – Dictionarul explicativ al limbii romane. E de folos în orice situaţie.

XiiaLive Internet Radio – Aplicaţia de Android este gratuita si îţi dă acces la mii de posturi de radio din întreaga lume.

Office Lens – O aplicaţie care transformă telefonul in scaner pentru documente, fisiere, imagini.

WPS Office – Cea mai bună aplicaţie care înlocuieşte Word, Excel, Power Point, PDF etc.

Google Translate – Aplicatia gratuita a celor de la Google iti permite sa traduci cuvinte, fraze sau propozitii din orice limba in romana sau invers.

Wi-Fi Matic – Odata ce ti-ai inregistrat routerul in aplicatie, te va conecta automat la wifi, fara sa mai fie nevoie sa faci nimic in plus.