10 lucruri inedite despre Star Wars The Force Awakens

Data: 2/02/2016 | Autor: .

10 lucruri inedite despre Star Wars The Force Awakens gadgetreport.ro

Star Wars The Force Awakens continuă să genereze ample dezbateri în rândul fanilor Războiului Stelelor. Este chiar cel mai prost film din serie? O întrebare la care opiniile sunt împărţite.

Într-un sondaj recent, 47% dintre fani s-au declarat dezamăgiţi de film, 22% au răspuns că filmul le-a confirmat aşteptările pozitive, în timp ce 31% s-au arătat rezervaţi.

Cert este că scenariul filmului Star Wars The Force Awakens şi modul în care au fost conturate personajele au lăsat mult de dorit chiar şi pentru cei mai pătimaşi fani.

Prestaţia generală a producţiei Disney a fost salvată de imaginile incredibile, de efectele speciale extraordinare şi, mai ales, de uriaşa campanie de marketing care a dus filmul pe locul 3 în topul celor mai urmărite filme din istorie, după Avatar şi Titanic.

Dincolo de dezbaterile privind calitatea noului film Star Wars, cei de la Screen Rant au lansat un clip video care ne oferă şi mai multe amănunte din „bucătăria” filmului.

Aflăm, astfel, că pelicula a presupus multă muncă în post-productie, unele scene conţinând detalii pe care este posibil sa le fi scapat la prima vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.