1:Face Watch. Ceasul cu care poti salva copiii din Africa (VIDEO)

Data: 18/10/2012 | Autor: .

Mirza Minds a lansat proiectul unei linii de ceasuri cu un design simplist, care arata destul de elegant. Ceasurile vin in 6 variante de culori, iar comercializarea acestora se face in scop umanitar, pentru a ajuta copiii cu probleme din Africa (Etiopia, Kenya, Somalia).

Ceasul, realizat din plastic si silicon, vine cu un look foarte modern si functii electronice. Ceasul se activeaza si afiseaza ora pe display-ul LED in momentul in care apesi butonul dedicat.

Cifrele sunt mari si usor lizibile inclusiv pe timp de noapte. Ceasul are si functii de cronometru si alarma. Bateria rezista doi ani.

Pentru fiecare ceas cumparat, se va asigura hrana pe o zi pentru 16 copii din Africa. Pentru cinci ceasuri rosii cumparate, organizatiile umanitare vor oferi o luna de tratament pentru copiii bolnavi de SIDA.

Proiectul cauta finantare pe Indiegogo si si-a depasit, deja, bugetul initial. Daca doriți sa susțineti proiectul, puteti sa cumparati ceasul la pretul de 40 dolari.

Mirza Minds intenționeaza sa livreze ceasurile din noiembrie, iar din primul trimestru din 2013 sa le scoata la vanzare si in magazine.

Detalii aflati de pe Indiegogo