5 informații spectaculoase despre noul telefon pliabil Huawei Mate X2

Data: 24/02/2021 | Autor: .

 Huawei Mate X2, cel de-al treilea dispozitiv cu ecran pliabil din portofoliul companiei, a fost lansat oficial pe piața chineză. Noul smartphone vine cu un design îmbunătățit și o cameră specială, Ultra Vision Leica Quad.

 HUAWEI Mate X2 se remarcă, în primul rând, prin noua linie de design, Falcon Wing. Afișajul generos, amplasat într-o carcasă de oțel și fibră de carbon,  oferă o experiență de vizionare excelentă – ecranul interior flexibil cu diagonala de 8 inci.

Telefonul este prevăzut cu un strat nano-optic controlat magnetic pentru a minimiza reflexia. Acesta funcționează perfect cu ecranul OLED de 6,45 inci din exterior.

Telefonul este prevăzut cu o altă inovație din industrie: o balama multidimensională care a fost perfecționată de-a lungul a peste cinci ani. Aceasta face ca dispozitivul să se plieze perfect cu un spațiu aproape imperceptibil, minimizând cutele de pe ecranul exterior atunci când  este desfășurat.

Ultra Vision Leica Quad

Echipat cu sistemul de camere Leica, HUAWEI Mate X2 le permite utilizatorilor să  realizeze fotografii de o claritate incredibilă, în orice moment al zilei. Incluzând o cameră supersensibilă de 50MP, capacități FullFocus Auto Pixel Octa PD, o cameră foto 10x, o cameră cu unghi ultra larg de 16 MP și o cameră Ultra Vision Leica Quad pentru autoportrete, noul HUAWEI Mate X2 duce arta fotografiilor la nivelul următor.

În ceea ce privește sunetul, telefonul este complet echipat pentru a fi un studio de înregistrări portabil, datorită sistemului stereo cu două difuzoare.

HUAWEI Mate X2, cu noul procesor Kirin 9000

Alimentat de un procesor Kirin 9000, HUAWEI Mate X2 oferă performanțe excelente, eficiență energetică și conectivitate de mare viteză. Mate X2 are, de asemenea, un nou sistem de antene inteligente care asigură o recepție puternică a semnalului pentru o experiență optimă a utilizatorului.

Totodată, noul dispozitiv purtabil este prevăzut cu o baterie generoasă de 4500mAh compatibilă cu 55W HUAWEI SuperCharge, cea mai rapidă soluție de încărcare disponibilă pe dispozitivele pliabile.

Review Huawei FreeBuds Pro. Cum se comportă cele mai noi căști wireless Huawei

Review Huawei MateBook X 2020. Un laptop touchscreen excelent, bun pentru filme și office

Cum îți poți lua un telefon nou prin Huawei Buy Back