57% din smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost schimbate

Data: 28/09/2016 | Autor: .

57% din smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost schimbate

Samsung Electronics anunță că 57% din smartphone-urile Galaxy Note7 din Europa au fost deja schimbate de utilizatori. 90% dintre utilizatorii Galaxy Note7 din Europa au ales înlocuirea smartphone-ului cu un alt Note7, și doar 3% au ales un alt model Samsung Galaxy, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Samsung estimează că programul de înlocuire se va finaliza cu succes până la începutul lunii octombrie.

“Îi îndemnăm pe toți cei care nu au beneficiat de programul de înlocuire să schimbe cât mai repede telefonul cu un nou Galaxy Note7.”

Un sondaj paneuropean arată faptul că încrederea consumatorilor în Samsung rămâne ridicată. Studiul realizat pe un eșantion de 5.000 de consumatori din Marea Britanie, Germania, Franța, Spania și Italia arată că majoritatea acestora (61%) nu simt că procesul de înlocuire a smartphone-ului Galaxy Note7 a schimbat percepția față de brandul Samsung, iar 15% au declarat că au mai multă încredere în reputația brandului.

“Toți utilizatorii pot folosi sistemul nostru online de identificare a codului (IMEI) de pe Samsung.com, iar la primirea noului dispozitiv pot urmări noul simbol cu baterie verde și un pătrat negru pe ambalaj, pentru a se asigura că dețin un produs nou. Pentru mai multe detalii și întrebări, pot vizita oricând site-ul Samsung.com.”, a declarat David Lowes, Chief Marketing Office Samsung Electronics Europa.

Pentru mai multe detalii despre noul Galaxy Note7, accesați http://www.samsung.com/ro/note7exchange/