RM 62-01. Ceasul cu iz clasic dezvoltat de Airbus și Audemars Piguet

Data: 10/10/2019 | Autor: .

RM 62-01. Ceasul cu iz clasic dezvoltat de Airbus și Audemars Piguet

Și-au pierdut ceasurile clasice din farmec odată cu apariția smartwatch-urilor? Sunt ceasurile inteligente mai bune, oferă aceeași satisfacție ca cele clasice, mecanice? Richard Mille, Audemars Piguet Renaud & Papi și Airbus Corporate Jets și-au unit forțele pentru a demonstra că modelele clasice sunt încă la mare căutare, iar eforturile lor s-au concretizat în lansarea unui model spectaculos, RM 62-01, relatează GadgetReport.ro

RM 62-01 este rezultatul a peste 5 ani de cercetări și dezvoltare. Richard Mille, Airbus Corporate Jets și Audemars Piguet Renaud & Papi afirmă că ceasul combină estetica aeronautică cu materiale premium, mecanismul clasic, unul foarte precis și cu unele specificații moderne, precum alarma prin vibrație.

RM 62-01 conține numai puțin de 816 componente și este rezistent la șocuri. Mecanismul este realizat dintr-un aliaj special de titan și aluminiu, ingredient important din industria aeronautică.

RM 62-01 este certificat Chronofiable A8, având un ecran Carbon TPT, cu 600 de straturi de 30 de microni fiecare, care rezistă la presiune.

Mai multe detalii, inclusiv legate de preț, aflați de pe site-ul oficial Richard Mille.