7 platforme de streaming de filme pe care, probabil, nu le ştiai

Data: 17/11/2022 | Autor: .

Știm cu toții despre platformele populare de streaming de filme, precum Netflix și Amazon Prime. Dar cum rămâne cu celelalte platforme de streaming de filme? Vă prezentăm 7 platforme de filme online mai puțin cunoscute, dar totuși excelente.

Kanopy

Kanopy este o platformă de streaming mai puțin cunoscută, dar este cu siguranță una care merită verificată dacă sunteți în căutarea a ceva diferit. În loc să perceapă o taxă lunară de abonament, așa cum fac majoritatea celorlalte platforme, Kanopy le permite utilizatorilor să difuzeze gratuit până la 10 filme pe lună (da, așa este – gratuit!). Așadar, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni accesibile sau chiar gratuite, Kanopy este calea de urmat.

HBO Max

HBO Max este un serviciu de streaming lansat în mai 2020. Acesta oferă o varietate de conținut, inclusiv filme, emisiuni TV și documentare. Una dintre cele mai notabile caracteristici ale sale este că are întreaga bibliotecă de filme Warner Brothers disponibilă pentru streaming. Aceasta include filme clasice, cum ar fi filmele Harry Potter și hituri mai noi, cum ar fi Joker. HBO Max oferă, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită de 7 zile, astfel încât să îl puteți încerca înainte de a-l cumpăra. În plus, dacă sunteți utilizator de telefonie mobilă Huawei, puteți obține hbo max huawei apk gratuit pentru a vă bucura de serviciul dvs..

Hulu

Hulu este un alt serviciu de streaming popular care oferă filme, emisiuni TV și programe originale. O caracteristică unică a Hulu este că oferă și televiziune în direct, astfel încât vă puteți urmări emisiunile preferate în timp ce sunt difuzate, în loc să așteptați ca acestea să fie adăugate ulterior pe platformă. Cu toate acestea, un dezavantaj al Hulu este că nu are o perioadă de probă gratuită, precum HBO Max, așa că va trebui să decideți dacă merită prețul lunar înainte de a vă înscrie.

Tubi

Tubi este o altă opțiune excelentă pentru filme gratuite, cu suport publicitar. Tubi are parteneriate cu marile studiouri de la Hollywood – ceea ce înseamnă că pe această platformă puteți găsi câteva superproducții foarte bune, pe care nu le veți găsi în altă parte. Tubi are, de asemenea, o interfață foarte ușor de utilizat, care vă permite să găsiți cu ușurință filmul pe care doriți să îl vizionați.

Crackle

Crackle este o platformă de filme online care a fost achiziționată de Sony Pictures în 2007. Deși nu are aceeași selecție ca alte platforme de pe această listă, Crackle oferă conținut Sony Pictures pe care nu îl veți găsi în altă parte – cum ar fi anumite emisiuni TV și filme din biblioteca Sony. Crackle oferă, de asemenea, un conținut original unic care merită cu siguranță să fie verificat.

Pluto TV

Pluto TV este o platformă gratuită, susținută de reclame, care oferă atât filme, cât și emisiuni TV. Deși selecția nu este la fel de mare ca în cazul altor opțiuni plătite, Pluto TV oferă un conținut unic pe care nu îl puteți găsi în altă parte – cum ar fi canale de știri, canale de sport și chiar canale meteo. Iar dacă nu vă deranjează să urmăriți câteva reclame, Pluto TV este o opțiune excelentă pentru streamingul de filme.

Vudu

Vudu este o platformă deținută de Walmart care oferă atât filme gratuite, cât și plătite. Deși are o selecție mai mică decât alte platforme de pe această listă, colecția de filme Vudu este în continuă creștere. Unul dintre cele mai bune lucruri la Vudu este că puteți începe să vizionați un film fără să vă creați un cont – deși vă recomandăm să vă creați unul pentru a putea profita de toate caracteristicile platformei.

Concluzie

Există o mulțime de platforme de streaming de filme excelente, cu câte ceva pentru toată lumea. Platforma potrivită pentru tine va depinde de interesele și nevoile tale specifice, dar toate opțiunile din această listă merită cu siguranță să fie verificate. Așa că luați niște popcorn, relaxați-vă și bucurați-vă.