Abonamentul INCREDIBIL. Vorbesti nelimitat si ai 5 GB de internet cu 5 euro !

Data: 23/04/2014 | Autor: .

Digi Mobil Optim 10

RCS&RDS a lansat un nou abonament de telefonie mobila si date cu care, probabil, va da o puternica lovitura concurentei. Digi Mobil Optim 10 este disponibil la nivel national si include minute nelimitate de convorbiri catre toate retelele nationale de telefonie fixa si mobila.

Abonamentul Digi Mobil Optim 10 include si minute nelimitate in principalele retele fixe din UE, retele fixe si mobile din SUA, Canada si China. Tariful pentru mesaje SMS este de 1 eurocent/sms, valabil catre numere din retelele nationale de telefonie.

Mai mult chiar, utilizatorii Digi Mobil Optim 10 au la dispozitie si internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB.

Pretul este unul fara concurenta, de numai 5 euro/luna.

Tariful este valabil pentru abonatii RCS&RDS care detin deja abonament pentru serviciile Digi Net si Digi TV/Cablu Satelit.

Cei care sunt abonati doar la unul dintre aceste servicii vor plati 7 euro/luna, in timp ce clientii fara abonament la serviciile RCS&RDS de internet sau televiziune pot contracta pachetul Digi Mobil Optim Nelimitat la tariful de 10 euro/luna.

Reduceri suplimentare, la 7 euro/luna sau 5 euro/luna, pot fi obtinute contractand pachetul Digi Mobil Optim Nelimitat pentru mai multe numere de telefon asociate aceluiasi abonat RCS&RDS (maximum 4).

Mai multe detalii aflati de AICI.

Digi Mobil Optim 10