Cum ar arata iPhone 6 in comparatie cu alte telefoane (VIDEO)

Data: 24/04/2014 | Autor: .

MacRumors publica astazi o comparatie extrem de interesanta care ne permite sa ne facem o idee despre modul in care va arata iPhone-ul 6, smartphone pe care Apple urmeaza sa il lanseze cel mai probabil in luna octombrie.

Comparatia vizuala ia in calcul un iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inchi, vazut de cei mai multi experti ca fiind cea mai probabila dimensiune la care va veni noul smartphone.

c4zTD3m-800x474

Din imagini rezulta ca, cel putin din punct de vedere al ecranului, Apple va recupera decalajul in fata principalilor sai competitori.

KV9AayF-800x474

MacRumors afirma ca nu este exclus ca Apple sa lanseze si un smartphone cu un ecran ceva mai mare, de 5,5 inchi pentru a raspunde asteptarilor fanilor interesati sa foloseasca iPhone 6 mai mult pentru browsing de internet, video si jocuri decat pentru clasica functie de comunicare telefonica.

GadgetReport.ro va prezenta acum doua zile poate cel mai spectaculos concept iPhone 6 aparut pe internet.

Imaginat de designerii de la SCAVidsHD si botezat iPhone 6 Pro, conceptul arata cu adevarat spectaculos. Propune un telefon cu un ecran de 5 inchi, cu o grosime de numai 7,2 milimetri si o camera de 16 MP UHD.

iPhone 6 ar urma sa includa, pe langa clasicul deja senzor de amprenta si unul care sa masoare bataile inimii, similar celui de pe Galaxy S5, alaturi de un interesant iStick, un stylus care sa ajute la folosirea telefonului la fel ca Galaxy Note 3.