Abonatii Orange pot vorbi nelimitat cu 3 numere din retea

Data: 26/03/2012 | Autor: .

Orange Romania a anuntat, luni, modificarea programului de loializare pentru abonati. Clientii care au cel putin doi ani in retea isi vor putea alege 1, 2 sau 3 “numere magice” din reteaua Orange cu care pot vorbi gratuit si nelimitat.

In acelasi timp, programul Orange Thank You ofera posibilitatea clientilor existenti sa beneficieze de minute nationale cadou in functie de tipul abonamentului Delfin, Flamingo sau Pantera.

Numarul de minute nationale gratuite creste de fiecare data cand abonatii implinesc 2, 4 sau 8 ani in retea, precizeaza Orange, intr-un comunicat de presa.

Clientii vor beneficia de avantaje in functie de vechime, de tipul si de valoarea abonamentului. Avantajele de care pot beneficia sunt grupate in patru categorii: Hello (0-2 ani), Smile (2 – 4 ani), Enjoy (4 – 8 ani) si Trust (peste 8 ani).

In acelasi timp, programul Orange Thank You ofera posibilitatea clientilor existenti sa beneficieze de cele mai bune preturi atunci cand aleg sa isi schimbe telefonul. Incepand cu prima factura, clientii primesc puncte Thank You pe care le pot folosi ulterior la cumpararea unui telefon.

Ca noutate, unele pachete de beneficii includ posibilitatea de a folosi in avans punctele Thank You corespunzatoare facturilor viitoare.