Acer Predator 21X. Primele teste video cu cel mai spectaculos laptop de jocuri

Data: 5/09/2016 | Autor: .

Acer Predator 21X. Primele teste video cu cel mai spectaculos laptop de jocuri

acer-predator-21x-001Acer a prezentat, oficial, unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi din 2016. Este vorba de Acer Predator 21X, un laptop de gaming care, la cum arată, pare mai mult un desktop hibrid cu specificaţii hardware cu adevărat spectaculoase, relatează GadgetReport.ro

Acer Predator 21X este, în primul rând, primul laptop cu ecran curbat. Gadgetul are un ecran de 21-inchi, cu o rezoluţie de 2,560 x 1,080 pixeli.

Laptopul, care cântăreşte 8 kg (!!) are o tastatură mecanică, cu iz clasic, cu butoane proeminente şi care promit o reacţie extrem de rapidă, special pentru a putea fi folosită optim la jocuri. Tastatura beneficiază de switchuri Cherry MX şi de iluminare RGB pentru fiecare tastă în parte.

În carcasa uriaşă, Acer Predator 21X vine cu procesoare din gama Intel Core generaţia a VII-a şi permite ataşarea a până la 42 GB de RAM. Experienţa de gaming este facilitată de prezenţa a două plăci video NVIDIA GeForce GTX 1080 cu SLI.

Din dotările gadgetului, mai amintim posibilitatea de configurare cu până la 2 TB spaţiu de stocare pe SSD, sistemul audio Dolby, cu 4 speakere şi 2 subwoofere, şi cele cinci coolere, dintre care trei AeroBlade, cu profil subţire şi pale metalice.

Acer nu a anunţat alte detalii, inclusiv cele legate de autonomie şi de preţ. Acer Predator 21X ar urma să ajungă pe piaţă anul viitor.