Acer Predator 8. Prima tableta de jocuri (VIDEO)

Data: 4/06/2015 | Autor: .

Acer-Predator-Tablet-gadgetreport

Acer a prezentat, la Computex 2015 din Taipei, proiectul primei tablete de gaming. Predator 8 vine cu un look spectaculos, un ecran full HD si patru boxe. Tableta Predator 8 vine sa completeze seria de gadgeturi de jocuri “Predator”, lansata de Acer.

Predator 8 are un ecran de 8 inchi, prins intr-o carcasa solida, metalica, pe spatele careia apare logo-ul Predator. Tableta este protejata, in colturi, cu cauciuc rosu, fapt care ii da o nota agresiva.

Chiar daca nu au fost prezentate date despre configuratia tehnica, pare ca tableta Predator 8 ruleaza un procesor Intel Atom X7, cel mai puternic Atom, disponibil si pe Surface 3, si care promite o performanta dubla in materie de grafica fata de generatia anterioara.

Acer Predator 8 este, pentru moment, singura tabletă din lume cu un CPU pe arhitectură Intel Cherry Trail, pe 14 nanometri.

Predator 8 are o camera foto/video, ruleaza sistemul de operare Android si, din demonstratia facuta de Acer cu jocul Asphalt 8, se descurca de minune la capitolul performanta grafica.

Tableta ar urma sa fie lansata oficial in sezonul de shopping de Craciun, relateaza AndroidCentral.