Noul Opel Astra 2016, compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay

Data: 3/06/2015 | Autor: .

opel-astra-295896-970x546-c

Noul model Opel Astra, ce va fi lansat in luna septembrie la Frankfurt Auto Show, va permite soferilor sa isi foloseasca telefoanele cu Android si iOS (iPhone), gratie noului sistem de infotainment IntelliLink, compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay.

Potrivit jurnalistilor de la DigitalTrends, noul Opel Astra 2016 va fi primul model Opel cu sistemul Onstar, care le va oferi celor aflati in masina posibilitatea de a realiza un hot-spot 4G.

Modelul din 2016 se anunta a fi cel mai spectaculos Astra din istoria General Motors, urmand sa includa tehnologii rezervate pana acum masinilor de lux, precum scaunele cu masaj si ventilatie si farurile inteligente cu LED.

Noul Opel Astra va fi mult mai usor, agil si eficient decat versiunile anterioare. Bazat pe Monza Concept, prezentat la salonul auto de la Frankfurt, din 2013, Opel Astra va include o gama extinsa de motoare, printre care se va afla si noul1.4-litri turbo de 145 CP.

Noul model Opel Astra 2016 va fi prezentat la Salonul Auto din Frankfurt, de la mijlocul lui septembrie. Atunci vom afla toate detaliile despre preturi si configuratii. Pana atunci, vedeti mai jos cateva imagini cu noul model.