Vrei sa vanezi dinozauri? Cel mai tare joc multiplayer (VIDEO)

ark-survival-evolved-gadgetreport

Wildcard Studios pregateste lansarea jocului „Ark: Survival Evolved” un survival game care ne propune o aventura in preistorie, la vanatoare de dinozauri!

Jocul Ark: Survival Evolved este un Open-World Dinosaur Survival Game ce va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4, Xbox One si pentru platforma de jocuri online Steam.

Inspirat din filmele The Land Before Time, Dinotopia şi Jurassic Park, jocul ne transpune intr-o lume preistorica, unde va trebui sa supravietuim in lupta cu tot felul de dinozauri.

Cei de la Wildcard Studios afirma ca misiunile au fost construite intr-un mod care implica tot felul de experiente, de la shooting la rezolvarea unor adevarate enigme.

Grafica este una excelenta, gratie Unreal Engine 4, asa ca experienta de joc se anunta a fi pe masura asteptarilor.

Pentru PC, resursele minime necesare sunt un procesor 2 GHz Dual-Core 64-bit CPU, 4 GB de RAM, grafica DirectX11 Compatible GPU with 1 GB Video RAM, DirectX 11 si 2 GB spatiu de stocare liber.

Versiunea pentru Steam va fi lansata in acasta vara, insa cea pentru PC va aparea abia in 2016.

Detalii despre cum va arata jocul „Ark: Survival Evolved” vedeti in clipul video de mai jos. Mai multe amanunte aflati pe www.survivetheark.com, pe Facebook (fb.com/survivetheark) si YouTube.com/survivetheark.