Adio, televizoare inteligente! Un operator TV distribuie receivere cu Android

Data: 22/11/2013 | Autor: .

receiver android 2

Operatorul francez SFR a inceput sa ofere clienților un nou receiver inteligent, bazat pe sistemul de operare Android 4.2, care combina accesul la canalele de televiziune și la aplicațiile Google Play. Oferta face practic inutila detinerea unui smart TV, pentru ca gadgetul preia toate functiile acestuia, de la aplicatii la conexiunea de internet.

Noua receiver este disponibil pentru inchiriere cu 3 euro lunar și transforma televizorul intr-unul cu acces la serviciile Google TV, inclusiv YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, are browserul de internet Google Chrome, dar și Picassa și sute de alte aplicații de pe PlayStore, relateaza HDSatelit.receiver android 5

Gadgetul acces la zeci de posturi de radio și la portalurile video ale principalilor radiodifuzori din Franța. In plus, telespectatorii vor avea acces la clubul video al operatorului SFR, o biblioteca video la cerere ( VOD ) ce cuprinde peste 3.000 de titluri.

Receiverul este dotat cu placa de rețea dual-band Wi-Fi. Conectarea la televizor se realizeaza printr-un cablu HDMI.

Receptorul are și doua porturi USB ( prin care se poate conecta un hard-disk extern), putand fi utilizat astfel ca media player capabil sa redea mai multe codec-uri audio și video, inclusiv Dolby Digital și DTS.