Oglinda din baie cu Android? Un gadget demn de casele viitorului (VIDEO)

Data: 28/11/2013 | Autor: .

seraku-smart-wash-basin-concept

O companie japoneza a dezvoltat, in premiera, o tehnologie care promite sa schimbe radical modul in care percepem activitatile uzuale.

Seraku Corporation, din Shinjuku-Tokyo, a prezentat prototipul unei oglinzi cu touchscreen care ruleaza sistemul de operare Android.

Gadgetul beneficiaza de senzori care iti permit sa controlezi Android-ul prin touchscreen, miscarile in fata ei si comenzile vocale.

Instalata in baie, de exemplu, aceasta oglinda LED iti va permite, de exemplu, sa vezi stirile, emailurile, update-urile de pe Facebook si clipurile de pe youtube care te intereseaza.

Display-ul poate fi instalat insa oriunde in casa, fiind capabil sa ofere inclusiv interactiunea cu alte persoane prin webcam.

Mai multe amanunte aflati din clipul video de mai jos.

Japonezii nu au anuntat cand vor lansa aceasta oglinda pe piata si nici pretul acesteia. Avand in vedere ca tehnologia este gata, o vom putea vedea, probabil, intr-un orizont de 2-3 ani.

Un lucru este cert. Ca asa arata viitorul. Urmariti mai jos un clip video care vine sa anticipeze tehnologiile pe care le vom folosi peste cativa ani.