Adulmec, aplicatia smartphone care urmareste site-urile de reduceri

Data: 6/12/2011 | Autor: .

Adulmec a lansat o aplicatie care urmareste ofertele publicate pe cele aproximativ 100 de site-uri de reduceri din Romania. Soft-ul este disponibil gratuit pentru telefoanele Android si iPhone.

Aplicatia pastreaza caracteristicile site-ului www.adulmec.ro, utilizatorii regasind si aici designul, interfata intuitiva si numeroasele optiuni utile si usor de folosit.

Astfel, prin intermediul aplicatiei, veti avea acces la toate ofertele online publicate de site-uri precum Zumzi, FunDeal, CoolBuy etc..

Ofertele sunt incluse in 12 categorii diferite, de la cele 10 orase disponibile, la domenii precum  “Mancare”, “Iesit in oras” sau “Haine si Accesorii”.
Dupa lansarea aplicatiilor Ataxi.ro si Urbo.ro, Adulmec.ro App pentru Android si iPhone continua seria de aplicatii dedicate comunitatii locale, oferind optiuni noi si avantajoase de a-ti petrece seara sau de a-ti face cumparaturile.

Pentru mai multe detalii si download accesati urmatorul link

 

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, si o alta aplicatiei similara, 123reduceri.ro, La fel ca si Adulmec, aceasta promite sa colecteaze cele mai bune oferte de reduceri intr-o aplicatie mobila, destinata atat utilizatorilor de iPhone si iPad cat si celor care folosesc sistemul de operare Android.

Mai multe detalii aflati de aici.