AEG a lansat cea mai incapatoare masina de spalat vase din Romania

Data: 26/07/2011 | Autor: .

AEG a lansat in premiera pe piata romaneasca noua gama de masini de spalat ProClean. Desi au aceleasi dimensiuni exterioare ca si celelalte produse din piata, cele patru versiuni disponibile sunt cu 10 litri mai incapatoare, afirma specialistii de la Electrolux.

 

Masinile de spalat vase ProClean de la AEG dispun de bratul de pulverizare ProClean, care asigura o dubla rotatie in dispersia apei, in plus fata de bratul rotativ mobil principal si de sistemul ProWater cu bratul sau pulverizator atasat de tavanul masinii.

 

Aceasta tripla curatare da rezultate chiar si in conditii de incarcare maxima, cu vase foarte murdare si pline de grasime. Mai mult decat atat, exista si functia Extra Hygiene, care ridica temperatura apei pana la 70° Celsius, fiind capabila sa distruga 99,999% din bacterii.

 

ProClean ofera si un program automat, capabil sa detecteze, cu ajutorul senzorilor, cat de mare este incarcatura si care este gradul de murdarire, stabilind cantitatea potrivita de apa si temperatura optima de spalare.

Compartimentarea interioara este flexibila si permite incarcarea cu platouri, boluri sau tigai mari, dar si amplasarea optima a paharelor fragile si a tacamurilor. 

ProClean se incadreaza in clasa de consum energetic A+, au clasificarea AAA si un nivel de zgomot de 39 decibeli.

 

Toate cele patru variante de masini de spalat vase ProClean marca AEG sunt incorporabile si se gasesc in magazinele de specialitate la preturi recomandate intre 2.999 si 3.699 lei.