Aerul conditionat cu WI-FI. Il poti controla si cu smartphone-ul

Data: 25/04/2012 | Autor: .

Samsung a lansat pe piata romaneasca noile sisteme de aer conditionat din seria K (modelul Jungfrau Black). Aparatele vin cu o noutate în privinţa controlului, oferind posibilitatea de setare prin Wi-Fi, cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe smartphone-urile Android.

Noul aparat vine, de asemenea, cu funcţia Double Saving care reduce consumul de energie cu până la 80%, iar funcția Double Cleaning pune la dispoziție un filtru Full HD şi un generator de ioni, denumit S-Plasma.

Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea si pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie irosită. În plus, când aparatul este oprit, tabloul de comandă optimizat foloseste cantităţi mici de energie şi economiseşte cu 90% mai multă energie decât sistemele convenţionale de aer condiţionat.

Jungfrau Black nu este doar un sistem de răcire, ci şi unul de încălzire. Tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi temperatura dorită şi aparatul activează automat functia de răcire sau de încălzire pentru a menţine temperatura constantă. Dispozitivul vine cu o noutate în privinţa controlului, oferind posibilitatea de setare prin Wi-Fi, cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe smartphone-urile Android.

O altă îmbunătăţire adusă Seriei K este sistemul de purificare, numit Double Cleaning, care filtrează aerul în două etape. În primă fază, filtrul Full High Density oferă o performanță sporită prin eliminarea particulelor microscopice de praf şi prin purificarea aerului, cu o eficiență de 90%. Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma vine în completarea procesului de filtrare prin intermediul unui înveliş anti-bacterian care poate colecta chiar şi cele mai mici particule de praf sau viruşi, contribuind la crearea unui mediu mai proaspăt şi mai sănătos. Sistemul generator de ioni S-Plasma funcţionează prin neutralizarea contaminanţilor biologici din aer, pe care îi transformă în vapori de apă inofensivi.

Seria K încorporează tehnologia Samsung 3D Wind, care distribuie în mod egal curenţii de aer pe toată suprafata camerei, pe o rază de 13 metri, răcind astfel mediul mult mai repede decât aparatele convenţionale, iar utilizatorii pot simţi instantaneu modificarea temperaturii.

În plus, lamele Wide Twin dublu-stratificate extind zona de acoperire a aparatului cu 120 de grade şi degajă şi un curent de aer vertical, la 90 de grade. Astfel, curenţii de aer sunt controlaţi individual la unghiuri optime, oferind un suflu cu o rază mare de acţiune, perfect pentru spaţii mai extinse. Datorită îmbunătăţirii distribuţiei aerului, utilizatorii vor ajunge mai repede la nivelul propriu de confort termic.

K Series (Jungfrau Black) este disponibil la preţul recomandat de 3799 lei pentru versiunea cu o capacitate de 9000 (Răcire Btu/oră), respectiv de 3999 lei pentru cel cu o capacitate de 12000 (Răcire Btu/oră).