Ai Galaxy S3? Ce cadou de Mos Craciun ti-a pregatit Samsung

Data: 27/12/2013 | Autor: .

galaxys3-409x304Samsung a inceput joi sa distribuie sistemul de operare Android 4.3 si pentru utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy S3 din Romania. Noul software aduce imbunatatiri importante, care asigura o experienta de utilizare superioara si o autonomie mai mare.

Pachetul software are putin peste 400 MB, asa ca, daca il descarcati, ar fi bine sa o faceti de pe o conexiune wireless.

Pentru a updata sistemul de operare la Android 4.3 Jelly Bean, mergeti in Settings > More > About Device > Software update > Update.

La prima vedere, update-ul face ca telefonul sa se miste mult mai rapid. Au disparut mare parte din problemele «clasice» cu TouchWizz-ul si pare ca si camera foto/video lucreaza mult mai repede.

Cu noul software veti putea face poze cu sunet, la fel ca la S4, si le veti putea trimite mai usor pe Facebook, email etc.

Android 4.3 aduce, printre altele, o noua bara de setari si functia Goup Play. Aceasta din urma pemite utilizatorilor sa ruleze aceiasi piesa muzicala pe mai multe telefoane simultan. In plus, asigura un mai bun transfer de fisiere text/foto/video etc.

Noi am incercat sa folosim functia cu doua S3-uri, insa au aparut erori. Probabil este vorba de un bug care speram sa fie rezolvat cat de curand.

Android 4.3 ofera, pe de alta parte, posibilitatea de a sincroniza telefonul cu smartwatch-ul Galaxy Gear, primul ceas inteligent lansat de Samsung. Am testat ceasul si credem ca Samsung mai are destul de lucrat in acest domeniu.

Daca va intereseaza acest gadget, sfatul nostru este sa asteptati generatia urmatoare, pentru ca primul are destule probleme. Cititi impresiile despre Galaxy Gear aici.

Aveti mai jos lista completa a noilor functii aduse de Samsung odata cu Android 4.3

– Suport pentru GALAXY GEAR – veti putea sincroniza ceasul cu telefonul
– TRIM Support (Telefonul se va misca mai repede)
– ANT+ Support
– Core UI elements updated to the ones on the Galaxy S4 (Galaxy S4′s theme all over)
– Noua tastatura Samsung
– drivere GPU noi (aduc o performanta benchmark mai buna)
– New Lockscreen: Multiple Widgets, improved ripple effect than Android 4.1.2, ability to change clock size and set a personal message
– New Screen modes (From S4): Adapt Display and Professional Photo
– Daydream
– Driving mode
– Actionable notifications
– Move-to-SD-card feature
– New camera mode : Sound and Shot
– New Additions in Notification Centre
– Completely revamped Settings UI (Tabbed interface – Exactly like the Galaxy S4)
– Implementation of Voice controls (Let’s you control various parts of the phone using voice commands – Galaxy S4 feature)
– New Samsung Apps: Calculator, Clock, Contacts, Gallery, Music
– Full screen Samsung apps
– New S-Voice (from Galaxy S4)