Cum vezi 22 de canale TV, emisiuni si documentare GRATUIT pe telefon sau tableta

Data: 23/12/2013 | Autor: .

Screenshot_2013-12-23-15-50-30

Seenow a lansat un update pentru aplicatia de tablete, telefoane cu Android si smart TV-uri care aduce utilizatorilor, gratuit, 22 de canale tv, in categoria Freezone.

Screenshot_2013-12-23-15-47-28Dupa ce descarcati gratuit aplicatia din Google Play, veti avea posibilitatea sa vedeti, pe ecranul tabletei sau telefonului, canalele TVR International, B1 TV, Antena 3, TVR 3,  National Tv, N24, OTV, Transilvania Live, Nașul Tv, 1 Music Channel, Kiss Tv, Favorit TV, Etno Tv, Taraf Tv,  Travel Mix, Tv City, Neptun Tv, Trinitas Tv, Alfa si Omega Tv, Speranta TV, TV5 Monde, Fashion Tv.

Tot in categoria Freezone, veti putea vedea gratuit o serie de emisiuni TV si documentare. In plus, veti putea asculta live cateva dintre cele mai populare posturi de radio.

Este foarte important sa rulati inainte testul de compatibilitate Seenow pentru ca aplicatia sa fie optimizata. In timp ce testul ruleaza, veti vedea o prezentare a serviciilor Seenow.

Screenshot_2013-12-23-15-47-38Din testele facute de noi, cu un Samsung Galaxy S3, imaginea este de calitate, iar sunetul este sincronizat perfect cu imaginea.

Apar, in continuare, cateva mici probleme, aplicatia „inghetand” in momentul in care o folositi la modul intensiv, navigand rapid prin optiuni.  

Au mai aparut intreruperi in momentul in care am trecut in modul HQ, la o calitate video superioara, insa numai la cateva canale TV.

Pe ansamblu, Seenow reprezinta o alternativa buna la oferte de servicii ale operatorilor TV prin cablu. Este esential insa sa aveti o conexiune excelenta de internet, pentru un straming optim, fara intreruperi.

Seenow pentru telefoane smart – Download
Seenow pentru tablete – Download
Seenow pentru Smart Tv Box – Download