Ai telefon Samsung? Cum transferi gratuit filme, seriale si fotografii (VIDEO)

Data: 4/04/2014 | Autor: .

CHATON-GADGETREPORT.RO

chaton-gadgetreportDupa ce Facebook a preluat serviciul de mesagerie WhatsApp, sud-coreenii de la Samsung au decis ca e timpul sa ia masuri si sa aduca noi facilitati serviciului rival ChatOn.

Dupa ce au asociat serviciile de mesaje text aplicatiei ChatOn, o initiativa destul de enervanta, pentru ca iti trimite pe ecran doua variante de sms-uri, una clasica si cea din ChatON, Samsung s-a gandit, in sfarsit, si la o optiune utila.

Noul ChatOn 3.5 ofera utilizatorilor posibilitatea de a transfera date (filme, video, fotografii etc.) in limita a 1 GB.

Noua versiune ofera, totodata, posibilitatea de a “rechema” mesajele trimise celorlalti utilizatori.

Cu alte cuvinte, daca dai un mesaj gresit, daca te-ai razgandit in privinta lui, il poti sterge chiar daca i-ai dat send, cu functia “Recall”.

Interesant este si faptul ca Samsung a crescut limita numarului celor pot discuta in grupuri de la 200 la 1001 utilizatori.

ChatOn vine preinstalat pe telefoanele Samsung dar poate fi instalat, gratuit, si pe iPhone si alte telefoane si tablete.

Descarcati versiunile  iOSAndroid si Windows Phone.

Samsung afirma ca ChatOn a ajuns la 180 de milioane de utilizatori, in crestere cu 80 de milioane fata de septembrie 2013.

Mai multe detalii aflati de AICI.