AirTrack. Cele mai bune saltele pentru fitness şi distracţie

AirTrackZone. Cele mai bune saltele pentru fitness şi distracţie

Dacă ai o casă cu grădină, dacă ai acces la un loc de joacă pentru copiii tăi, dacă vrei să faci fitness, să te distrezi în aer liber, AirTrack poate fi o soluţie excelentă. Este un gadget de ultimă generaţie care îţi permite să faci tot felul de activităţi, indiferent de vârstă, relatează GadgetReport.ro

AirTrack produce saltele de fitness, zone de joacă şi alte tipuri de produse gonflabile, în diverse forme şi cu caracteristici speciale.

Pe site-ul oficial airtrackzone.com vei descoperi o gamă largă de tipuri de saltele şi produse gonflabile dezvoltate special pentru grădiniţe, şcoli, săli de dans, de yoga, săli de fitness (air roll gymnastics) şi evenimente sportive, dar şi pentru acasă.

Cei de la AirTrack spun că produsele lor sunt realizate din materiale de calitate DWF, rezistele la orice condiţii de mediu şi activitate. Mai mult, nu sunt toxice pentru piele, aşa cum sunt multe din saltelele ieftine de pe piaţă.

În plus, designul şi materialele folosite de AirTrack oferă saltelelor posibilitatea de a regla elasticitatea şi duritatea, în funcţie de preferinţe.

Producătorii afirmă că, folosite în condiţii normale, saltelele sunt extrem de durabile, dovadă numărul mare de comenzi la nivel internaţional. Compania îşi propune să devină principalul jucător pe această piaţă, la nivel mondial.

Saltelele şi celelalte produse gonflabile vândute de AirTrackZone sunt rezistente de apă, astfel că pot fi folosite atât pe teren solid cât şi pe apă, în piscină, la mare etc.

În plus, au un sistem de protecţie care previne desumflarea, astfel că vor avea tot timpul robusteţea şi elasticitatea dorită, bineînţeles în funcţie de condiţiile de mediu şi numărul utilizatorilor.

Cert este că, pentru sălile de sport, în grădiniţe sau în locurile de joacă, AirTrack garantează că produsele sunt ideale pentru orice tip de activitate.

Preţurile saltelelor şi celorlalte produse gonflabile AirTrackZone, disponibile în Airtrack prices,  sunt pe măsura calităţii acestora, între 199 şi 1199 de dolari.

În segmentul Aitrack for sale, pe lângă preţurile bune, vei primi gratuit posibilitatea de alege culorile şi a brandui saltelele cu logo-urile pe care îl doreşti.

AirTrackZone livrează gratuit în Europa, inclusiv în România, iar produsele urmează să ajungă în aproximativ două săptămâni. Produsele au garanţie de doi ani şi vin însoţite şi de un kit de reparaţie, dacă se întâmplă vreun accident.

În plus, de pe site-ul AirTrackZone poţi să cumperi şi câteva pompe speciale, care vor umfla saltelele şi celelalte produse gomflabile în cel mai scurt timp.

Iar dacă introduceţi codul ATZ5, atunci când selectaţi produsele pe care le doriţi, veţi promi un discount de 5%.