All i want for Christmas! Victoria’s secret, reclamă hot de Crăciun

All i want for Christmas! Victoria's secret, reclamă hot de Crăciun

Am intrat în febra sărbătorilor de Crăciun şi au început să apară şi reclamele pentru Moşu’. La capitolul sugestii de cadouri, Victoria’s Secret propune câteva alternative foarte interesante care, cu siguranţă, vor condimenta spiritul sărbătorilor, relatează GadgetReport.ro

Clipul video „Victoria’s Secret Holiday 2016 Commercial” a adunat câteva zeci de mii de vizualizări în primele ore de la lansarea pe canalul oficial de youtube al producătorului de lenjerie intimă.

Ce poate fi mai frumos în perioada Crăciunului decât să primeşti colindători? Să ne aducă bucurie în casă şi în suflete, să ne introducă în atmosfera specială de sărbători. Dar cum ar fi să te trezeşti la uşă cu îngeraşii de la Victoria’s Secret? Vă oferim şi colindul celebrelor manechine Victoria’s Secret , intitulat „12 Days of Christmas”.

Vedetele de la Victoria’s Secret realizeaza, in fiecare an, in apropierea sarbatorilor de Craciun, cate un clip video in care incearca, din toate puterile, sa interpreteze cele mai cunoscute colinde.

Clipurile sunt adevarate “capodopere”, dovada ca atrag milioane de vizualizari pe youtube.
Va prezentam trei dintre clipurile care au facut istorie pe internet in ultimii ani.