Netflix îşi dublează oferta de filme şi seriale. Cum le vezi în limba română

Data: 6/12/2016 | Autor: .

Netflix îşi dublează oferta de filme şi seriale

Netflix îşi va extinde oferta de producţii originale cu 20 de titluri, în 2017, iar printre acestea se vor afla serialul “Ultimate Beastmaster,” produs de Sylvester Stallone, şi sitcome-ul “The Biggest Loser”, relatează GadgetReport.ro. Oferta Netflix va creşte, astfel, cu peste 1000 de ore de filme şi seriale originale, dublu faţă de cea din 2016.

Anunţul a fost făcut de şeful diviziei de conţinut video Netflix, Ted Sarandos, cu ocazia UBS Global Media & Communications Conference din New York.

Netflix va cheltui peste 6 miliarde de dolari pe producţiile originale în 2017, cu un miliard de dolari peste nivelul din 2016.

Printre titlurile pe care Netflix le va propune în 2017 se vor afla sezonul 2 din “The Crown”, “Lemony Snicket’s A Series Of Unfortunate Events”, “Santa Clarita Diet” cu Drew Barrymore şi Timothy Olyphant, şi noua serie produsă de David Fincher, “Mind Hunter”, despre primii profileri FBI, aflaţi pe urmele unor criminali în serie.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, că Netflix a lansat un update pentru aplicaţiile sale de Android şi iOS care permite utilizatorilor să vadă filmele şi serialele preferate şi în modul offline, adică fără internet. Detalii aflati de AICI.

Între timp, Netflix continuă să aducă tot mai multe traduceri în limba română pentru filmele şi serialele sale. Din estimările GadgetReport.ro, peste 50% din oferta Netflix beneficiază, în prezent, de subtitrare.

Compania a anunţat că, până la finele anului, toate filmele şi serialele vor beneficia de subtitrare în limba română.

Pentru a activa subtitrările, intraţi în setările filmului, la subtitrări, şi selectaţi limba română. Dacă nu vă afişează  subtitrarea, relansaţi filmul pe care doriţi să-l vedeţi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge pînă la 11,99 euro, varianta premium. Vă recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că puteţi să rulaţi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro puteţi să vedeţi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Plata o faceţi cu cardul sau cu paypal, direct pe site-ul Netflix.com. Toate tranzacţiile sunt securizate, aşa că nu aveţi de ce să vă fie teamă. Puteţi activa subscripţia automată, astfel încât Netflix să îşi ia singur banii de abonament, în fiecare lună.

Dacă vreţi să vedeţi Netflix subtitrat in limba romana, o puteţi face pe telefon, tabletă sau PC, iar dacă vreţi să urmăriţi programele pe un ecran mai mare, aveţi nevoie de un SMART TV.

Dacă nu aveţi un smart TV şi vreţi să vedeţi Netflix subtitrat in limba romana pe orice televizor, puteţi lega laptopul sau televizorul printr-un cablu HDMI sau printr-un dongle în genul Chromecast.

Cum folosiţi un Chromecast 1 sau Chromecast 2 aflaţi din tutorialele video GadgetReport.ro

Toate detaliile le aflaţi de AICI.

 

18 documentare de pe Netflix pe care trebuie să le vezi