Primul trailer pentru filmul horror „The Mummy”, viral pe Youtube

Data: 6/12/2016 | Autor: .

Primul trailer pentru filmul horror "The Mummy", viral pe Youtube

Universal Pictures a lansat primul trailer pentru unul dintre cele mai aşteptate filme horror din 2017, „The Mummy”. Clipul video a devenit viral, adunând peste 9,2 milioane de vizualizări pe youtube în numai 48 de ore de la lansarea oficială, relatează GadgetReport.ro

„The Mummy” face parte din seria remake-urilor de filme clasice cu monştrii, proiect al studiourilor Universal care încearcă să creeze un „Univers al Monştrilor” care să rivalizeze cu universul supereroilor Marvel şi DC Comics (ale studiourilor competitorilor Disney şi Warner Bros).

the-mummy-mumia

Russell Crowe şi Tom Cruise se află în distribuţia remake-ul filmului „The Mummy”, alături de Sofia Boutella (in rolul Mumiei), Annabelle Wallis şi Jake Johnson.

“Acest remake e creat „pentru a te speria serios, de o să faci pe tine (is designed to seriously scare the s… out of you)”, a dezvăluit Russell Crowe, interpretul personajului Dr. Henry Jekyll, care se transformă în nebunul ucigaş Mr. Hyde.

Filmările, regizate Alex Kurtzman, au fost realizate în Marea Britanie, cu Tom Cruise în rolul de membru al forţelor de operare speciale Navy SEAL, care trebuie să lupte împotriva unor mumii dezlănţuie în deşertul din Irak.

Vedeţi mai jos şi primul inside pentru noua producţie Universal Pictures.

„The Mummy” urmează să fie lansat pe 9 iunie 2017.