AllDro Speed Satellite. O tableta ieftina, de luat in vacanta (VIDEO)

Data: 28/06/2012 | Autor: .

Allview a lansat joi AllDro Speed Satellite, cea mai subtire si cea mai usoara tableta Allview cu functie GPS integrata. Gadgetul este promovat de producatori drept ideal pentru calatorii, iar pretul, de 659 de lei, este unul decent avand in vedere performantele.

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich are un spatiu de stocare de pana la 32GB prin microSD card si este echipata cu procesorul grafic Mali 400 MP.

Disponibila in alb sau negru, tableta poate fi cumparata la pretul de 659 lei din magazinul online Allview si din celelalte magazine partenere si include in pachetul de vanzare un suport si un incarcator pentru masina.

“AllDro Speed Satellite a fost proiectata pentru a-si impresiona utilizatorii in calatorii. Este cea mai subtire si cea mai usoara tableta Allview cu functie GPS integrata care identifica cu usurinta trasee catre destinatii si ofera informatii practice pe parcursul calatoriei.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Prin portul mini HDMI AllDro Speed Satellite poate fi conectata la un televizor compatibil. Astfel, muzica, fotografiile, videoclipurile si filmele stocate in memoria tabletei pot fi vizualizate pe televizor la standarde HD. De asemenea, pentru a transmite in timp real evenimentele din vacanta, modelul suporta apelurile video prin intermediul camerei frontale de 2 MP si a aplicatiilor Yahoo sau Skype.

Odata conectata la retele Wi-Fi sau 3G prin intermediul modemului, tableta permite de oriunde accesarea stirilor si a retelelor de socializare, verificarea email-ul si citirea cartilor electronice de pe internet. In tot acest timp, navigarea pe internet se realizeaza in siguranta prin aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security care protejaza informatiile stocate in memorie.

AllDro Speed S poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 659 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.