HP a lansat in Romania noile ultrabook-uri (VIDEO)

Data: 29/06/2012 | Autor: .

La doar o luna dupa lansarea internationala de la Shanghai, HP a prezentat joi seara in Romania noua gama de Ultrabook™-uri Envy 4 & 6 și Spectre. Preturile noilor mdelele variaza intre 3199 lei si 6699 lei.

HP Spectre are o grosime de 20 de milimetri si o greutate sub 2 kilograme. In acelasi timp, HP SpectreXT nu depaseste 14,5 mm in grosime, cantareste 1,395 kg si include un ecran HD cu diagonala de 33,8 cm (13,3 inci). Noul model include si pana la 256 GB de spatiu de stocare SSD si poate sustine o autonomie de pana la 8 ore.

Ambele Ultrabook™-uri integreaza o suita intreaga de porturi, inclusiv porturi pentru Gigabit Ethernet, USB 3.0 si HDMI.

Atat HP Spectre, cat și SpectreXT  dispun de cele mai noi procesoare Intel Core™, hard disk-uri mSATA foarte rapide si tehnologia Intel® Rapid Start ce asigura un timp scurt de initiere si restartare a echipamentului pentru a le garanta utilizatorilor viteza de care au nevoie. Beats Audio™, o tehnologie performanta dezvoltata de HP in colaborare cu Beats by Dr.  Dre, le asigura celor doua Ultrabook™-uri HP un sunet de calitate exceptionala, in timp ce tehnologia HP CoolSense ajusteaza automat performanta si caracteristicile ventilatorului intern pentru a permite racirea constanta a PC-ului.

 Alte caracteristici interesante se refera la tastatura retroiluminata –  ideala pentru acei utilizatori care vor sa lucreze chiar si in conditii cu iluminare slaba, HP Imagepad – ce le ofera utilizatorilor posibilitatea sa navigheze usor si precis printr-o simpla atingere sau prin gesturi, și webcam-ul HD HP TrueVision – care garanteaza imagini HD clare si luminoase.

HP ofera pentru aceste Ultrabook™-uri un an de utilizare gratuita a Absolute Data Protect, precum si doi ani de licentiere pentru programele Norton Internet Security si Intel Identity Protection, o solutie ce ofera un nivel avansat de securitate.

Ultrabook-urile HP Spectre si Spectre XT vor fi disponibile exclusiv in HP Brand Store din Plaza Mall Bucuresti, la inceputul lunii august. Pretul de raft al Spectre XT va fi de 4.699 lei, iar pentru Spectre va fi de 6.699 lei.

HP ENVY, in doua variante

 Cu o grosime de doar 19,8 mm si o greutate de nici 1,79 kg, noile Ultrabook-urile™ HP ENVY 4 si HP ENVY 6 sunt suficient de subțiri și ușoare pentru a se transforma intr-un accesoriu indispensabil pentru orice calatorie. In plus, tehnologia Beats Audio™, durata de viața a bateriei de pana la 9 ore și suprafața speciala care le face ușor de ridicat și nu permite alunecarea le recomanda pentru utilizarea constanta chiar si in miscare, toate acestea la un pret foarte accesibil pentru aceasta categorie de produse.

Ultrabook-urile HP ENVY, disponibile in doua variante de display, fie cu diagonala de 35,6 cm (14 inci) sau de 39,6 cm (15,6 inci), includ cele mai noi procesoare Intel Core si hard-diskuri SSD mSATA, precum si tehnologiile Intel Rapid Start, Intel Identity Protection Technology, Intel Smart Response si Intel Smart Connect. In acelasi timp, datorita sistemului Beats Audio™ integrat, a boxelor duble și a subwoofer-ului, Ultrabook-urile™ HP ENVY 4 și HP ENVY 6 pun la dispozitia utilizatorilor un sistem audio de o performanta iesita din comun si sunet exceptional, contribuind astfel la o experienta mai buna de vizionare a filmelor sau de ascultare a muzicii.

Ultrabook-urile HP Envy 4 sunt disponibile deja in reteaua nationala de parteneri autorizati HP. Pretul de pornire al unui Ultrabook Envy 4 este de 3.199 lei. Modelul ENVY 6 va fi disponibil in Romania de la mijlocul lunii iulie, la un pret de 3.999 lei.