AllDro2 Speed HD. Allview lanseaza o tableta de 799 lei

Data: 28/05/2012 | Autor: .

Allview anunta lansarea tabletei AllDro2 Speed HD, un nou model in gama de tablete Speed. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si are un ecran multitouch HD de 4:3.

Tableta are un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic quad core Mali 400 integrat, doua camere foto, memorie flash de 8GB, memorie RAM de 1 GB si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G prin dongle.

“AllDro2 Speed HD este primul model din gama care integreaza technologia Wi-Fi Direct prin care este posibil transferul rapid de fisiere catre orice dispozitiv echipat cu aceasta functie.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Tableta permite vizualizarea filmelor si a imaginilor la standarde HD si deschide videoclipuri direct in interiorul paginilor web prin intermediul suportului Flash Player si HTML 5. Mai mult, printr-un cablu HDMI tableta poate fi conectată la televizior devenind un multimedia player care reda fotografiile, videoclipurile si filmele pe televizor la rezolutie FullHD.

Cu o grosime de doar 9,9 mm, noua tableta are un design slim dar robust, partea din spate fiind acoperita de o carcasa de aluminiu. Pentru facilitarea citirii cartilor electronice si editarii documentelor AllDro2 Speed HD este dotata cu un buton care blocheaza senzorului de rotatie pentru ca ecranul sa ramana in pozitie verticala. Pentru capturarea paginilor web si nu numai, tableta face screenshot-uri fara utilizarea unei aplicatii dedicate.

Prin intermediul aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype, a camerei foto si a conexiunii la Internet, AllDro2 Speed HD realizeaza apeluri video.

AllDro2 Speed HD este disponibila in versiuni alba si neagra si poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 799 lei.

Mai multe detalii puteti afla de aici