Allview actualizeaza software-ul de pe tablete si telefonul P3 Alldro

Data: 9/04/2012 | Autor: .

Tabletele Allview AllDro Speed si AllDro2 Speed trec pe sistemul de operare Android 4.0, iar software-ul telefonului P3 Alldro va fi upgradat la Android 2.3.5. Procedurile de actualizare se gasesc pe website-ul Allview in pagina de prezentare a produselor, a anuntat, luni, compania.

Tabletele Allview AllDro Speed si AllDro2 Speed primesc un nou update al sistemului de operare Android 4.0. Alaturi de o interfata mai simpla pentru email, contacte, widget-uri si galeria foto, noua versiune de Ice Cream Sandwich ofera utilizatorilor acces la mai multe aplicatii compatibile din magazinul Android.

Allview a anuntat, totodata, ca pune la dispozitia utilizatorilor telefonului P3 Alldro un update la sistemul de operare Android 2.3.5. Noua versiune optimizeaza functionalitatea telefonului, in special a interfetei de utilizare a camerei foto-video, a aplicatiilor si tranzitiilor de la un meniu la altul, printr-o mai mare stabilitate a software-ului.

Astfel, prin update, smartphone P3 AllDro permite cu usurinta accesul la un magazin dedicat de aplicatii si are noi aplicatii preinstalate care ii sporesc in mod pozitiv utilitatea. In ceea ce priveste modificarile aduse camerei foto-video, administrarea galeriei de fotografii si cea a fisierelor video se realizeaza mult mai facil si rapid.

Procedurile de actualizare se gasesc pe website-ul Allview in pagina de prezentare a produselor. Procesul de actualizare a sistemelor de operare este posibil prin descarcarea noilor versiuni prin website si necesita utilizarea unui calculator si a unei conexiuni USB.

Telefonul P3 Alldro si tabletele AllDro Speed si AllDro2 Speed pot fi achizitionate prin intermediul magazinului online Allview disponibil la adresa www.allview.ro/shop si din magazinele partenere la preturile recomandate de 999 lei, 649 lei, respectiv 799 lei.