Orange aduce in Romania telefonul Nokia Lumia 800

Data: 9/04/2012 | Autor: .

Orange aduce in premiera in Romania noul Nokia Lumia 800. Smartphone-ul poate fi achizitionat la preturi incepand de la 149 euro (TVA inclus).

Nokia Lumia 800 vine cu un ecran AMOLED de 3.7 inch, fabricat din sticla curbata si prevazut cu un afisaj Corning Gorilla Glass rezistent la zgarieturi sau socuri.

Sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango si procesorul de 1.4 Ghz cu accelerator ofera o navigare usoara pe internet si intre aplicatii, cat si acces la retele sociale precum Facebook si Twitter.

Nokia Lumia 800 are o camera cu obiectiv Carl Zeiss de 8 MP cu functie autofocus.

Nokia Lumia 800 poate fi achizitionat la preturi incepand de la 149 euro (TVA inclus). Oferta este valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani care include internet nelimitat si download la viteze de pana la 7,2 Mbps pentru primul GB.

Clientii pot comanda telefonul din magazinul online https://www.orange.ro/magazin-online/, iar din 20 aprilie telefonul va fi disponibil in toate magazinele Orange.  Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro si in magazinele Orange.