Allview AllDro 2 Speed trece pe Android 4.0

Data: 26/03/2012 | Autor: .

Allview a anuntat disponibilitatea sistemului de operare la Android 4.0, Ice Cream Sandwich pentru tableta AllDro 2 Speed.  Procedura de update este accesibila pe site-ul allview.ro.

Alldro 2 Speed are un ecran capacitiv de 8” proportionat 4/3 si o companenta hardware avansata care include procesorul Cortex A8 de 1,2 GHz, procesorul grafic Mali 400 MP cu patru nuclee, doua camere foto, memorie interna de 8 GB si conectivitate la internet prin Wi-Fi si dongle 3G.

Datorita sistemul de operare Android 4.0, tableta are o noua interfata mai simpla pentru email, contacte, widget-uri, aplicaţii, calendar si galeria foto. Aceasta permite redimensionarea widget-urilor si gestionarea aplicatiilor deschise prin meniului retractabil din ecranul principal.

De asemenea, prin noile functii ale sistemului de operare Ice Cream Sandwich, tableta sustine cu succes activitatile de business. Aplicatia de e-mail organizeaza mesajele primite in directoare, iar browser-ul nativ cu suport Flash Player 11, deschide concomitent mai multe pagini care pot fi salvate pentru a putea fi citite offline. Mai mult, utilizatorii au un control sporit al traficului de date prin aplicatia preinstalata Network Data Manager si prin intermediul camerei foto frontale si a aplicatiilor dedicate precum Skype si Yahoo Messenger, pot efectua cu usurinta apeluri video.

AllDro 2 Speed este disponibila la vanzare online in magazinele partenere si in shop-ul Allview la pretul de 799 lei. Mai multe detalii despre updat se gasesc in pagina de prezentare a tabletei pe site-ul  www.allview.ro.