Allview a lansat doua smartphone-uri Dual SIM cu Android Ice Cream Sandwich

Data: 8/08/2012 | Autor: .

Compania brasoveana Allview a lansat doua noi smartphone-uri Dual SIM echipate cu versiunea a patra a sistemului de operare Android – Allview P4 Alldro si Allview P5 Alldro.

“Allview face inca un pas inainte pentru cresterea dinamicitatii si puterii de dezvoltare a industriei IT&C din Romania prin lansarea primelor smartphone-uri cu DUAL SIM si ecran Super AMOLED Plus de pe piata”, a precizat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul Allview P4 Alldro ruleaza sistemul de operare Android 4.0 si vine cu un ecran Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch la o rezolutie de 480×800 pixeli. Smartphone-ul are o grosime de doar 9,8 mm si dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizeaza fotografii HDR si filmeaza la rezolutie HD (720p).

P4 Alldro este echipat cu o camera foto de 8 MP si cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea ofera o acuratete mai mare a culorilor si o imagine mai .

Telefonul efectueaza apeluri vocale in doua modalitati: prin cele doua SIM-uri de voce, precum si prin conexiunea la Internet cu aplicatiile de tip VoIP precum Skype si Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu doua nuclee atinge un nou nivel de performanta, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultana si mai rapida a mai multor aplicatii.

Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3’’ la rezolutie de 480×800 pixeli care ofera unghiuri de vizibilitate mult mai mari fata de un display obisnuit.

Atat P4 cat si P5 beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium si este valabila 90 zile cu optiune de prelungire.

Allview P4 este disponibil incepand de astazi la un pret recomandat de 1.299 Lei, in timp ce Allview P5 va fi lansat in curand, pretul nefiind inca disponibil. Dispozitivele vor putea fi achizitionate de la toti partenerii Allview din Romania. Telefoanele vor putea fi gasite si in Germania, Spania, Olanda si alte tari din UE.