Allview a lansat tableta AllDro Speed

Data: 12/12/2011 | Autor: .

Allview a prezentat, luni, o noua tableta cu un raport pret-calitate destul de bun avand in vedere oferta concurentei. Alldro Speed  vine cu un display de 7 inch si o grosime de numai 9,9 mm si un procesor Cortex A8 cu o frecventa de 1,2 Ghz. Tableta este disponibila in doua variante de memorie, de 16 si 32 GB, si ruleaza sistemul de operare Android 2.3.4.

Gadgetul are un procesor grafic 4 core-uri Mali 400  ce ofera suport atat pentru grafica vectoriala 2D,  prin OpenVG 1.1 cat si pentru cea 3D prin OpenGL ES 1.1 si 2.0. Procesorul grafic iti permite sa vizualizezi cursiv in browser filme in format FullHD care necesita suport Flash Player. Semnalul video poate fi exportat pe TV prin intermediul conexiunii HDMI. Interesant este faptul ca tableta iti ofera posibilitatea sa vizionezi continut video cu rezolutii de pana la 2160p, la o rezolutie 3840×2160 px.

In plus, prin conexiunea DLNA, device-ul reda pe dispozitivele compatibile filme, muzica si imagini de pe tableta.

Noua tableta poate fi folosita cu usurinta si in activitatea business. Pe langa aplicatiile de e-mail si office, tableta poate fi folosita cu succes pentru accesare protocolului remote desktop prin intermediul caruia ai acces la orice PC si server de la distanta.

Tableta costa 749 lei (16 GB) respectiv 849 lei (32 GB). Mai multe amanunte aflati aici.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ng5XuIyVx9k&feature=player_embedded