Allview a lansat tableta AllDro Speed

Data: 14/12/2011 | Autor: .

Allview isi extinde gama tabletelor cu un nou produs ieftin si destul de performant. AllDro Speed vine cu un ecran de 7 inch, sistemul de operare Android 2.3.4 si un pret de numai 649 lei.

Tableta are un procesor de 1,2 GHz, procesor grafic cu patru nuclee Mali 400 MP, camera foto frontala, conectivitate la internet prin Wi-Fi si memorie extensibila pana la 32 GB prin card microSD. Tableta are o grosime de doar 9,9 mm si o greutate de 329g.

Modelul permite realizarea streaming-ului video fluent in interiorul paginilor web datorita suportului pentru Flash Player 11 iar prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, face posibila vizionarea filmelor pana la rezolutii Quad Full High Definition.

 

Alaturi de aplicatiile de e-mail si office, in activitatile de business tableta poate accesa cu succes protocoluri remote desktop prin intermediul caruia se conecteaza de la distanta la orice PC si server. De asemenea, datorita compatibilitatii cu dispozitivele DLNA, tableta permite transferul de fisiere multimedia (filme, imagini, muzica) catre un televizor sau proiector in conditii optime de sincronizare fara a fi necesara conectarea prin cablu.

 

AllDro Speed poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 649 lei. Pachetul standard include alaturi de tableta un cablu OTG, alimentator, casti si cablu de date USB. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ng5XuIyVx9k&feature=player_embedded