Allview lanseaza o tableta low-cost de 649 lei

Data: 6/02/2012 | Autor: .

Allview a anuntat, luni, lansarea tabletei AllDro 2 Speed, un gadget cu ecran capacitiv multitouch de 8 inch si conexiune de date mobile 3G. Configuratia este una decenta, iar pretul competitiv – numai 649 lei.

Modelul ruleaza sistemul de operare Android 2.3.4 si este prevazut cu procesor Cortex A8 de 1,2 GHz, procesor grafic Mali 400 MP cu patru nuclee, doua camere foto, memorie interna de 8 GB si conectivitate la internet prin Wi-Fi si dongle 3G.

AllDro 2 Speed poate fi personalizata cu aplicatii si jocuri din magazinele online de aplicatii care se adauga celor preinstalate, recomandate de Allview, precum: Allnews, Multiling, Task Killer etc.

La redarea fisierelor video de pe internet tableta realizeaza streaming full HD direct in interiorul paginilor prin browser-ul HTML5 cu suport Flash instalat. Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile si cu o capacitate de redare adecvata, face posibila vizionarea filmelor pana la rezolutii Quad Full High Definition (2160p).

Alaturi de aplicatiile de e-mail si office, in activitatile de business, tableta permite prin conexiunea DLNA transferul de fisiere multimedia (filme, imagini, muzica) catre un televizor sau proiector in conditii optime de sincronizare fara a fi necesara conectarea prin cablu.

AllDro 2 Speed  poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de  649 lei. Pachetul standard include alaturi de tableta un cablu OTG, alimentator si casti. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.