SmartGoggles 3D. O casca virtuala Android

Data: 6/02/2012 | Autor: .

Sensics a lansat recent un gadget care duce experienta de jocuri si augmented reality cu un pas inainte in viitor. SmartGoggles ofera o experienta  video 360grade 3D care te transpune intr-un mediu in care realitatea capata cu totul alte dimensiuni.

SmartGoggles vine cu un ecran  OLED sport dual SXGA (1280×1024) la 720p. Procesorul este un dual core 1.2 GHz capabil sa genereze grafica 3D.

Gadgetul ruleaza un sistem de operare Android 4.0 special adaptat care permite rularea jocurilor, aplicatiilor de web surfing si augmented reality. In viitor va fi adaptat si sistemul Windows 8.

SmartGoggles are incorportat si un SIM, astfel ca, cu ajutorul microfonului, se pot initia si apeluri telefonice. In dotarea de baza intra si GPS, modem, SD-card slot, Bluetooth, WiFi si mufa de retea.

Ce poti face cu SmartGoggles? Dezvoltatorii de la Sensics spun ca posibilitatile de utilizare sunt practic nelimitate. Te poti juca in mediul virtual, poti experimenta realitatea virtuala, poti studia aplicatii 3D etc.

Una dintre aplicatii va fi, cu siguranta, cea militara, gadgetul urmand sa fie folosit in antrenamentul trupelor dar si in aviatie.