Allview lanseaza un telefon “all-inclusive”

Data: 5/12/2011 | Autor: .

Allview a anuntat luni lansarea telefonului Q2 Cloud. Acesta beneficiaza, printre altele, de tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera foto de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA. Telefonul costa 499 lei.

 

Allview promoveaza telefonul drept unul din clasa business.  “Q2 Cloud este proiectat pentru a oferi confortul unui telefon inteligent prin posibilitatea utilizarii a mai multor aplicatii Java concomitent, prin suportul Wi-Fi si 3G, optiunea Push& Go, hotspot si multe altele.”a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Q2 Cloud ofera functia de sincronizare automata, prin care este posibila sincronizarea agendei, calendarului si a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare (de ex: Goosync, Hotmail), fara a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth. Mai mult, telefonul faciliteaza transmiterea activitatilor direct in calendarul din Microsoft Outlook-ul partenerilor reducand timpul necesar stabilirii unei intalniri.

La capitolul conectivitate, telefonul ofera alaturi de conectivitatea la internet prin Wi-Fi si 3G cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps si functia hotspot prin care Q2 Cloud devine router 3G de internet permitand accesul simultan la retea a 8 utilizatori. Prin conexiunea 3G telefonul poate realiza si apelurilor video.

Utilizarea telefonului este posibila prin functia Push&Go care deschide instant site-uri de socializare, Youtube, calendarul si aplicatii prestabilite. De asemenea, fiind un telefon multitasking, Q2 Cloud poate rula mai multe aplicatii in acelasi timp.

Telefonul are presetate in meniu trei aplicatii: AplyStore, News si Stunnel. De aici pot fi descarcate aplicatii java gratuite, pot fi gasite setari pentru telefon in portalul Selfcare, intrebari frecvente, detalii despre service si cele mai recente stiri din toate domeniile de interes. Toate fisierele si documentele din telefon pot fi stocate in memoria interna sau pe cardul micro SD care poate ajunge pana la 32 GB.

In ceea ce priveste suportul multimedia, Q2 Cloud are player media, bluetooth 2.1 care transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile si o camera foto de 3.2 MP cu functie de detectare a zambetului si a fetei si optiune de realizare a fotografiilor panoramice.

Allview Q2 Cloud poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 499 lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.