Allview Smart Home. Cum arată noile becuri inteligente Smart Bulb

Data: 24/04/2017 | Autor: .

Allview Smart Home. Cum arată noile becuri inteligente Smart Bulb

Allview şi-a extins portofoliul de produse smart home cu două becuri inteligente, Smart Bulb și Rainbow Smart Bulb, și un comutator wireless, care poate controla, de la distanţă, toate gadgeturile din casă, relatează GadgetReport.ro

Cele două tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb și Rainbow Smart Bulb, pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam și controlate prin aplicația Android dedicată.

Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibilă o varietate impresionantă de 1,6 milioane de nuanțe de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atât pe lumină caldă, cât și rece, fiind disponibile mai multe tonuri în funcție de preferințe. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, având o putere de 7W și durată de viață de 15.000 de ore.

Pentru a spori confortul locuinței, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care înlocuiește orice întrerupător din locuință, prin realizarea a șase scene presetate.

Cu un design minimalist și dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe altă suprafață plană, nefiind nevoie să fie conectat la priză, pentru că funcționează pe baterii. Comutatorului îi poate fi atribuită, de asemenea, funcțiunea MASTER ON (setează tabieturile de dimineață: trage draperiile, pornește televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (oprește toate aparatele și luminile).

Becurile inteligente și comutatorul de scene sunt disponibile pe website-ul www.allview.ro- Smart Bulb (129 lei), Rainbow Smart Bulb (199 de lei), Comutator de scene wireless (249 de lei).

Ce cuprinde sistemul Allview Smart Home:

Smart Cam – singura cameră inteligentă care joacă și rolul unei unități centrale ce conectează în același timp toți senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.

Smart Mirror – singurul sistem smart home care include o oglindă inteligentă, ce recunoaște atingerile în 10 puncte de presiune, se conectează la mediul online prin WiFi și comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri.

Senzor multifuncțional – detectează mișcarea, temperatura, umiditatea și luminozitatea
Smoke Safe – pachet cu senzor de fum
Gas Safe – pachet cu senzor de gaz
Priza inteligentă – oferă informații despre consumul electric în timp real și pot fi pornite sau oprite de la distanță
Transmițător IR – înlocuiește toate telecomenzile din locuință
Senzor de inundație – notifică imediat când detectează scurgeri de apă în locul în care este poziționat
Becuri inteligente
Comutator de scene wireless

Mai multe informații despre Allview Smart Home pe www.allviewsmarthome.ro