Tutorial Samsung Smart View. Cum vezi filmele pe şi de pe televizor cu telefonul

Data: 19/04/2017 | Autor: .

Tutorial Samsung Smart View. Cum vezi filmele pe şi de pe televizor cu telefonul

Daca aveti un smartphone de ultima generatie si un televizor Samsung Smart TV, cu noua aplicatie Smart View le puteti conecta in asa fel incat sa vedeti pe televizor continutul de pe telefon si invers, programele de pe TV direct pe ecranul smartphone-ului. Noua versiune a aplicatiei Smart View a fost optimizata in asa fel incat experienta multimedia a devenit ireprosabila, relateaza GadgetReport.ro

Pana nu demult, televizoarele inteligente (smart TV) nu reuseau sa se descurce prea bine in relatia cu un smartphone sau cu un laptop/PC.

Filmele, jocurile, fotografiile, practic orice aplicatie trimisa catre smart TV wireless (fara cablu) se misca destul de greu, cu multe erori. Era mai ok sa folosesti un Chromecast decat sa incerci sa faci streaming pe tv prin aplicatia nativa a acestuia.

Odata cu noua aplicatie Smart View si cu actualizarile primite de iOS si Android, experienta a capatat o alta dimensiune.

Intr-un tutorial video GadgetReport.ro, puteti vedea cum se comporta un smartphone Samsung Galaxy S7 cu Android 6.0 si un smart TV Samsung, atunci cand sunt conectate prin wireless si trebuie sa redea continut multimedia (filme, web, programe TV etc.) unul de pe celalalt.

Pentru a utiliza noua aplicatie Smart View aveti nevoie de un smartphone cu minim Android OS 4.1 sau
iOS 7.0.

Pe langa transferul de continut multimedia, veti putea utiliza Smart View pentru a va transforma telefonul in telecomanda pentru televizorul Samsung Smart TV.

Mai multe detalii despre aplicatia Smart View aflati de pe site-ul oficial, de pe acest LINK.