Samsung blochează butonul de Bixby de pe Galaxy S8

Data: 19/04/2017 | Autor: .

Samsung blochează butonul de Bixby de pe Galaxy S8Dacă vreţi să vă cumpăraţi Galaxy S8, trebuie să ştiţi, din start, că nu veţi putea să reprogramaţi butonul de pe laterală, dedicat asistentului virtual Bixby. Sud-coreenii de la Samsung au decis să blocheze aplicaţiile care permiteau reconfigurarea butonului fizic, prezent în premieră pe noua generaţie S8, relatează GadgetReport.ro

Decizia companiei, anunţată pe Twitter, vine după ce în massmedia s-a promovat ideea că aplicaţia Accessibility Service poate să reprogrameze butonul. Asta în condiţiile în care Bixby oferă, în prezent, o experienţă similară cu asistentul virtual al celor de la Google.

GadgetReport.ro relata, recent, în videotutorialul dedicat lui Galaxy S8, că Bixby nu justifică, cel puţin pentru moment, prezenţa unui buton dedicat, astfel că reprogramarea acestuia, de exemplu pentru a activa camera foto, poate fi o variantă optimă.

Numai că sud-coreeni au planuri mari cu Bixby şi, chiar dacă asistentul virtual încă nu oferă o experienţă pe măsura aşteptărilor, îşi doresc să păstreze butonul dedicat, cu orice preţ.

Dacă vreţi să aflaţi cum se comportă Samsung Galaxy S8 în realitate, dincolo de marketingul agresiv, vă invităm să citiţi review-ul GadgetReport.ro şi să vedeţi materialul video dedicat acestui telefon.
Ambele sunt disponibile pe acest LINK.

Review Galaxy S8+. Cum se prezintă flagship-ul Samsung, cu bune şi cu rele