Google Trips. O aplicaţie excelentă pentru vacanţe şi călătorii

Data: 27/04/2017 | Autor: .

Google Trips. O aplicaţie excelentă pentru vacanţe şi călătoriiDacă vreţi să plecaţi la mare sau la munte de 1 Mai, cu noua aplicaţie Google Trips, veţi putea să vă organizaţi mai eficient vacanţa. Aplicaţia, disponibilă gratuit pentru iPhone-uri şi telefoanele cu Android, vă permite să vă administraţie rezervările, să aflaţi informaţii esenţiale despre transportul în comun, locuri de vizitat, restaurante etc.. relatează GadgetReport.ro

Odată conectaţi cu contul de email, Google Trips va prelua toate rezervările înregistrate şi le va administra, în aşa fel încât să nu uitaţi niciun detaliu.

Aplicaţia caută cele mai bune modalităţi de transport, vă anunţă din timp ca să nu pierdeţi legăturile şi vă oferă tot felul de informaţii, de la locuri de vizitat la restaurante, pub-uri şi alte destinaţii populare.

Dacă plecaţi cu familia sau prietenii, Google Trips le transmite şi lor datele esenţiale privind călătoria.

Interesant este că aplicaţia se actualizează non-stop, astfel că veţi afla din timp, de exemplu, dacă avionul are întârziere.

Google Trips permite, totodată, să descărcaţi toate detaliile legate de vacanţă, astfel încât să le puteţi accesa şi atunci când nu aveţi internet mobil.

Aplicaţia o puteţi descarca de AICI.

 

Google Flights. Cum să cauţi bilete ieftine de avion

Dacă vreţi să găsiţi bilete de avion la un preţ bun, Google oferă un alt serviciu excelent, care vă prezintă cele mai bune oferte de curse aeriene si hoteluri din lume. Spre deosebire de site-urile obişnuite, Google Flights afişează preţurile fără comision, astfel că veţi beneficia, cu adevărat, de cele mai mici preţuri.


Motorul Google Flights este disponibil in limba română, astfel că nu veţi întâmpina nicio dificultate în a alege cele mai bune oferte.

Google Flights are o interfaţă foarte simplă şi prietenoasă. Trebuie doar să introduci destinaţia şi zilele care te interesează şi Google Flights îţi va căuta cele mai bune variante de călătorie, in functie de preţ, distanţă şi escale.

Poti alege din ofertele mai multor companii pe cea care ţi se pare optimă, iar apoi vei fi directionat pe site-ul acesteia.

Mai mult, îţi poţi rezerva biletele de avion înainte ca tariful acestora să crească, pe baza unui grafic care analizează evoluţia tarifelor.

Google Flights te anunta, prin email, cand apar oferte noi şi iti ofera sfaturi pentru cele mai optime variante de călătorie.

Dupa acelasi principiu functioneaza si sectiunea destinata hotelurilor. Pe baza parteneriatelor pe care le are cu mai multe agentii, inclusiv cu Booking.com, Google iti ofera cele mai bune oferte de cazare in functie de mai multe criterii, printre care numarul de stele, localizare, impresiile celor care le-au vizitat si bineînteles tariful de cazare.

Astfel ca, pe baza motorului de cautare Google Flights, nu trebuie decat sa accesezi calendarul, sa introduci datele si destinatia, iar Google iti va gasi cele mai bune oferte.
Noi am facut cateva simulari si am gasit oferte excelente, cu mult sub nivelul tarifelor percepute de agentiile de turism.

Trebuie doar sa va luati inima-n dinti si sa va organizati singuri vacanta, pe internet, cu cardul, fara sa mai platiti comisioane uriase agentiilor de turism.

Serviciul Google Flighs il puteti accesa de AICI