Allview V2 Viper Xe. Telefonul care promite ”xelfie-uri”

Data: 20/10/2016 | Autor: .

Allview V2 Viper Xe. Telefonul care promite ”xelfie-uri”

Allview a lansat joi un nou smartphone din gama medie, cu specificaţii optime pentru preţul de 1.099 lei. Allview V2 Viper Xe este dual sim, are o cameră de selfie de 8 MP, o raritate in piată, şi rulează Android 6.0, relatează GadgetReport.ro

Allview V2 Viper Xe este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core si 3GB memorie. RAM. V2 Viper Xe are un display de 5.5 inch IPS HD. Touchscreen-ul este integrat în structura display-ului prin tehnologia OnCell, iar ecranul cu profil 2.5D este protejat de zgârieturi prin Corning Gorilla Glass® 3.

Allview V2 Viper Xe are o cameră frontală de 8MP care asigură ”xelfie-uri” luminoase, atât ziua cât și noaptea. În condiții de iluminare scăzută, funcția Screen Flash luminează ecranul terminalului înainte de declanșarea camerei pentru rezultate surprinzătoare, în timp ce funcția  Face Beauty va asigura un plus de strălucire pe chipurile fotografiate.

Camera principală de 13MP, prevăzută cu PDAF, focalizează în doar 0.3 secunde. Culorile sunt reproduse în imagini la un grad înalt de fidelitate grație tehnologiei Isocell.

Numeroasele funcții ale camerei vor oferi suportul necesar utilizatorilor pentru a se adapta la particularitatile fiecărui cadru și pentru a obține imagini cât mai expresive: Mod profesionist, GIF, Time Lapse, Panorama, Recunoaștere text, Memo, ș.a.

Allview P9 Energy mini

 

Allview P9 Energy miniAllview V2 Viper Xe rulează Android™ 6.0 de pe un spațiu de stocare de 16GB, care poate fi extins cu un card microSD de până la 128GB în regim single SIM. Terminalul oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD și TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri.

Dispozitivul oferă funcții care facilitează multitasking-ul. Spre exemplu, opțiunea Split Screen permite afișarea concomitentă a două aplicații pe display-ul smartphone-ului, în timp ce Screen Recorder va înregistra sub formă de clipuri video, cu sau fără sonor, tot ce se intamplă pe display-ul telefonului.

V2 Viper Xe dispune de asemenea de Spațiu Privat, o secțiune ce poate fi accesată doar pe bază de parolă și unde pot fi păstrate departe de priviri indiscrete contacte, mesaje, fotografii, documente și chiar aplicații. Informațiile din Spațiul Privat sunt criptate printr-un algoritm special, astfel că ele nu vor putea fi vizibile nici atunci când sunt transferate pe computer.

V2 Viper Xe este disponibil pe bază de precomandă, la prețul de 1.099 lei, iar livrarile vor începe din 8 noiembrie.