Amazon anunta, din „greseala”, lansarea Samsung Galaxy Note 5

Data: 20/07/2015 | Autor: .

Amazon.com, cel mai mare site de comert din lume, a prezentat primele accesorii pentru noua generatie Samsung Galaxy Note 5, model ce urmeaza sa debuteze pe 12 august in cadrul unui eveniment organizat de sud-coreeni la New York. Cu aceasta ocazie va fi prezentat si noul smartphone Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

Spunem din „greseala” intre ghilimele pentru ca sud-coreenii si-au facut o traditie din a anticipa in acest mod modelele sale, in tentativa de a creste interesul publicului pentru produsele sale. La fel procedeaza si Apple cu celebrele sale „cozi” din fata magazinelor.

Din imaginile prezentate de Express.co.uk, care definesc linia telefonului, rezulta doua vesti – una buna si alta proasta. Cea buna este ca Galaxy Note 5 va include un slot pentru carduri, iar cea proasta este ca va avea bateria incastrata, neputand fi scoasa decat la service.

GadgetReport.ro relata, recent, ca acesta va fi primul telefon Samsung cu 4 GB de RAM. Mai multe detalii aflati de AICI.

Despre Galaxy S6 Edge Plus, va spuneam, zilele trecute, ca principala deosebire va fi ecranul mai mare, de 5.7-inch QHD, alaturi de procesorul Exynos 7420. Telefonul va avea 3 GB de RAM.

Interesant si extrem de important este faptul ca telefonul va avea si o baterie mai mare, de 3.000 mAh, suficienta pentru a-i asigura o autonomie de 2 zile.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus se va incarca, bineinteles, wireless si va rula sistemul de operare Android 5.1.1

Mai multe detalii aflati de AICI.