Amazon Fire Phone. Primele imagini video cu spectaculosul telefon mobil!

Data: 19/06/2014 | Autor: .

fire-phone-1

Dupa tableta Kindle Fire şi set-top box-ul Fire TV, Amazon a lansat, aseară, si primul său smartphone. Fire Phone vine cu specificatii interesante printre care o aplicatie care trasforma imaginile si hartile in 3D, un modul prin care poti face cumparaturi instant şi acces nelimitat în cloud. Telefonul va fi vandut din 25 iulie, la un preţ, fără abonament, între 649 şi 749 de dolari.

fire phone2Primul telefon produs sub sigla Amazon vine cu un display de 4.7-inchi acoperit cu Gorilla Glass si rezolutie HD (720p).  Are o o carcasa care aduce foarte mult cu Moto X, însă la capitolul specificatii tehnice stă mult mai bine.

Fire Phone are un procesor quad-core de 2.2GHz, video Adreno 330 GPU si 2 GB de RAM.

Telefonul are o camera de 13-megapixeli cu lentile f/2.0 si stabilizare optica, si este capabil sa inregistreze video în Full HD, la 1080p.  Camera are un buton dedicat şi, foarte interesant, permite utilizatorului să facă fotografii şi filme şi să le urce într-o cantitate nelimitată în Amazon Cloud Drive.

fire-phone-35Fire Phone beneficiază de toate conexiunile devenite standard în industrie, de la Wi-Fi, la 4G, NFC şi Bluetooth 4.0.

Telefonul beneficiază şi de o tehnologie revoluţionară, “Dynamic Perspective”, care permite vizionarea unor imagini, hărţi şi alte elemente în 3D.

La fel ca tableta Kindle Fire, telefonul are difuzoare stereo cu Dolby virtual surround.fire-phone-3

Telefonul rulează Android şi are acces la Amazon Appstore, acolo de unde pot fi descărcate peste 240.000 de aplicaţii.

Telefonul are o baterie de 2,400 mAh, care promite o autonomie de 285 ore in standby, 22 ore de convorbire si 11 ore de văzut video playback.

Fire Phone va putea fi cumparat de pe Amazon la pretul de 649 de dolari pentru versiunea de 32GB  si 749 pentru cea de 64GB.

Urmariti mai jos inregistrarea integrala a conferintei de lansare.