Ai telefon Samsung? Cum ii poti schimba imaginea si sa-l faci mai rapid

Data: 18/06/2014 | Autor: .

terrain-1

Samsung a lansat, in ultima vreme, multe aplicatii si servicii pentru telefoane si tablete insa, dintre toate, poate cea mai atractiva din ultima perioada este Terrain Home, un launcher special care creste viteza de operare a telefonului.

Aplicatia a fost lansata recent in varianta beta insa, chiar si in varianta nefinalizata, o sa va ofere o experienta cel putin interesanta.

Dezvoltat de Samsung Accelerator, un start-up detinut de sud-coreeni, launcher-ul Terrain Home isi doreste sa puna la un loc, intr-un mod simplu si usor, toate aplicatiile de care ai nevoie si pe care le folosesti in mod frecvent, de la mail, calendar, meteo, Facebook etc.

Terrain Home este impartit in trei sectiuni in care iti poti organiza intr-un mod optim toate aplicatiile de care ai nevoie, dupa modelul cardurilor de pe Google Now, relateaza SamMobile.

Pe ecranul principal mai ai un link special, in care sunt adunate aplicatiile cele mai folosite, alaturi de cele pentru telefon, email, setari etc.

Terrain Home include si o sectiune care ofera un modul de cautare similar Google Search.

Am descarcat aplicatia pe un Samsung Galaxy S3 si senzatia este ca telefonul se misca mult mai repede.

terrain-2

Aplicatia Terrain Home este disponibila, in prezent, in varianta beta, pentru telefoanele si tabletele cu minim Android 4.2 sau versiuni mai noi.

Terrain Home il puteti descarca din Play Store  sau de pe MediaFire. Va recomandam sa faceti download-ul de pe o retea Wi-Fi, pentru ca are peste 7 MB si s-ar putea sa se miste destul de greu.

Pentru detalii, urmariti clipul video de mai jos.